Nominujte na ocenenie svojho lekára a sestru

07.07.2022
article_694

Poznáte lekára či sestru, ktorí by si zaslúžili verejné uznanie za to, ako so zanietením a obrovským nasadením vykonávajú svoje povolanie? Dajte nám o nich vedieť a nominujte ich na ocenenia AOPP "Môj lekár" a "Moja sestra", ktoré aj v tomto roku udelíme v mene všetkých pacientov 20 z nich. Svoje nominácie môžete posielať k nám do AOPP do 15. augusta.  

Aj tento rok chystáme v poradí už 6. Celoslovenskú pacientsku konferenciu, ktorá sa uskutoční koncom novembra, a v rámci ktorej budeme opäť v mene pacientov odovzdávať ocenenia AOPP tým lekárom a sestrám, ktorí svoje povolanie neberú len ako prácu, ale v prvom rade ako poslanie. Ak máte dobrú skúsenosť s nejakým lekárom či sestrou, dajte nám o nej vedieť. Svoje návrhy na ocenenia môžete posielať do 15. 8. 2022.

Pre tých, ktorí doručili svoje návrhy na ocenenia minulý rok a ich nominanti neboli porotou vybraní, sa tento rok automaticky zaradia na opätovné posúdenie odbornej porote. Nie je preto potrebné zasielať ich znova. Ak by ste sa rozhodli, že svoje návrhy z minulého roka chcete stiahnuť, dajte nám o tom vedieť na nižšie uvedenú e-mailovú adresu.


Pre každého nominovaného (lekára, sestru) vyplňte samostatný formulár, ktorý následne pošlite e-mailom na katarina.gavalcova@aopp.sk, prípadne poštou na adresu AOPP najneskôr do 15. 8. 2022.  

Formulár na nomináciu na ocenenie "Môj lekár" a "Moja sestra" na stiahnutie


Doposiaľ udelené ocenenia AOPP v kategórii "Môj lekár" a "Moja sestra"


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%