Nominujte svojho lekára a sestru na ocenenie

04.06.2021
article_599

Do uší sa nám zväčša dostávajú negatívne skúsenosti so zdravotníctvom. Ako pacienti sa snažíme hľadať odpovede a dovolať sa pravdy. Málokedy však počuť chválu na zdravotníkov, ak im práve netlieskame na balkónoch kvôli boju s pandémiou. Sme presvedčení, že každý z nás mal niekedy v živote aspoň jednu dobrú skúsenosť. Veríme, že tých naozaj zanietených ľudí v zdravotníctve je stále dostatok. A práve 20 z nich udelíme aj tento rok už tradičné ocenenia AOPP "Môj lekár" a "Moja sestra". Poznáte aj vy nejakého výnimočného lekára či sestru a chcete ich nominovať? Môžete tak urobiť do konca júla. 

Aj tento rok chystáme v poradí už 5. Celoslovenskú pacientsku konferenciu, ktorá sa uskutoční koncom novembra, a v rámci ktorej budeme opäť v mene pacientov odovzdávať ocenenia AOPP tým lekárom a sestrám, ktorí svoje povolanie neberú len ako prácu, ale v prvom rade ako poslanie. Po minulé roky sme umožnili zasielať nominácie našim členom - pacientskym organizáciám, no tohto roku to chceme zmeniť. Svoje návrhy na ocenenia môže posielať už aj široká verejnosť, a to do 31. 7. 2021.

Pre tých, ktorí doručili svoje návrhy na ocenenia minulý rok a ich nominanti neboli porotou vybraní, sa tento rok automaticky zaradia na opätovné posúdenie odbornej porote. Nie je preto potrebné zasielať ich znova. Ak by ste sa rozhodli, že svoje návrhy z minulého roka chcete stiahnuť, dajte nám o tom vedieť na nižšie uvedenú e-mailovú adresu.


Pre každého nominovaného (lekára, sestru) vyplňte samostatný formulár, ktorý následne pošlite e-mailom na katarina.gavalcova@aopp.sk, prípadne poštou na adresu AOPP najneskôr do 31. 7. 2021.

 

Formulár na nomináciu na ocenenie "Môj lekár" a "Moja sestra" na stiahnutie 


Doposiaľ udelené ocenenia AOPP v kategórii "Môj lekár" a "Moja sestra"


Ako dlho čakáte na operáciu?

11%
5%
2%
2%
81%