Prezidentka AOPP navštívila rehabilitačné centrum ADELI

18.03.2019
article_435

Prezidentka AOPP Mária Lévyová zavítala minulý týždeň do priestorov ADELI Medical Center v Piešťanoch, ktoré sa špecializuje na liečbu pacientov s neurologickými poruchami pohybu. Cieľom návštevy medzinárodného rehabilitačného centra bolo oboznámiť sa s ich činnosťou a nadviazať vzájomnú spoluprácu.

"Žijeme inšpiratívnu dobu, v ktorej spájame sily aj s mimovládnymi organizáciami. Spoločným snažením môžeme dosiahnuť zlepšenie, sprístupnenie služieb, ktoré zmiernia ťažké diagnózy alebo budú môcť byť nasadené tak skoro, aby sa predišlo ďalším zdravotným komplikáciám,“ píše v súvislosti s návštevou prezidentky Márie Lévyovej na svojej facebookovej stránke ADELI Medical Center. Prezidentka AOPP si počas svojej návštevy prešla takmer všetky telocvične, BabyMedom, Diagnostické centrum, videla hyperbarickú komoru a stretla zopár klientov rehabilitačného centra. Po ADELI ju sprevádzali medicínska riaditeľka Dr. Adelaida Fábianová a správkyňa Nadácie ADELI Zuzana Nováková.

Skúsení tím profesionálov z oblasti neurológie, rehabilitácie, fyzioterapie, pediatrie a klinickej logopédie poskytuje klientom ADELI komplexnú a intenzívnu rehabilitačnú starostlivosť už 15 rokov. Mimoriadne intenzívny a individuálny terapeutický program pomohol k úspešnému vyliečeniu už viac ako 13 000 pacientom z viac ako 60 krajín sveta. Rehabilitačné centrum sa špecializuje na diagnózy, akými sú detská mozgová obrna, mozgové príhody, stavy po úrazoch hlavy a mozgu. Terapiu poskytujú pacientom všetkých vekových skupín. Začínajú už u najmenších klientov, a to od 6 mesiacov veku, a špeciálne upravené terapeutické programy poskytujú aj seniorom.

„My v ADELI tiež citlivo vnímame potreby a životné prekážky ľudí, ktorí k nám chodia s najrôznejšími diagnózami. Máme teda s AOPP spoločné starosti: dlhodobá starostlivosť, liečenie rán, diabetes, mozgová príhoda, ... Veríme, že sa spoločne niečo podarí a budú aj spoločné radosti,“ uzatvára na svojej stránke ADELI Medical Center.


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%