Ako ovplyvnil COVID-19 poskytovanie zdravotnej starostlivosti? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti v prieskume

21.06.2021
article_604

Zdravotná starostlivosť o nás, chronických pacientov, a predovšetkým jej dostupnosť sa dramaticky zmenila počas pandémie COVID-19. Dá sa očakávať, že podobné problémy, aj keď verme, že už nie v takej katastrofickej forme, sa budú opakovať. Zároveň sa ale obávame, že okrem pandémie úmrtí na COVID a s COVIDOM nás čaká ďalšia pandémia úmrtí zapríčinená zastavením alebo odložením zdravotnej starostlivosti počas pandémie. 

Aby sme v AOPP mohli čo najúčinnejšie vplývať na politikov a verejnú mienku, žiadať nápravu a navrhovať účinné opatrenia, potrebujeme od vás spätnú väzbu, ako sa vás či vašich rodinných príslušníkov, chronických pacientov, dotkla pandémia. Či vaše ošetrenia, prevencia, operácie, odbery, liečba, rehabilitácia a podobne boli zrušené, posunuté, zmenené. Ako s vami komunikoval váš lekár/ka, ako ste manažovali svoju zdravotnú starostlivosť.

Vyplniť otázky trvá iba pár minút. Dotazník je možné vyplniť najneskôr do 4. 7. 2021. Iba s vašou pomocou a podporou vieme zdvihnúť hlas pacientov, žiadať nápravu a navrhovať účinné opatrenia.


VYPLNIŤ DOTAZNÍK


Ako dlho čakáte na operáciu?

10%
5%
3%
2%
81%