Nominácie naocenenie Lekárnik roka 2024

26.07.2024
article_873

Vážení zástupcovia pacientskych organizácii, vážení pacienti, milí priatelia, 

oslovujem Vás s prosbou o nominácie do novej ankety Lekárnik roka 2024, ktorú vyhlasuje Asociácia prevádzkovateľov sieťových lekární, odborným partnerom je Slovenská lekárnická komora, partnerom v rámci ankety je Asociácia na ochranu práv pacientov. 

Cieľom ankety je oceniť a verejne vyzdvihnúť prácu najlepších lekárnikov na Slovensku, ktorí svojou odbornosťou, prístupom k pacientom a oddanosťou prispievajú k zvyšovaniu kvality zdravotnej starostlivosti a zlepšovaniu verejného zdravia, ako aj posilniť povedomie o dôležitosti lekárnickej profesie a jej nezastupiteľnej úlohe v systéme zdravotnej starostlivosti na Slovensku.

V rámci ankety Lekárnik roka budú udelené ceny v dvoch kategóriách - Lekárnická osobnosť v kategórii Cena odbornej poroty zameraná na skúsenosti farmaceuta či farmaceutky a jeho či jej prínos v odbore a Lekárnická osobnosť v kategórii Cena verejnosti zameraná na to, ako farmaceut či farmaceutka pristupuje k starostlivosti o pacientov a zákazníkov vo verejnej lekárni. O víťazovi v kategórii Cena odbornej poroty rozhodne odborná porota. O víťazovi v kategórii Cena verejnosti rozhodne verejnosť v elektronickom hlasovaní.

Týmto by sme Vás radi požiadali o nominácie do ankety Lekárnik roka 2024. Počet nominácií nie je obmedzený. Svoje nominácie môžete zasielať do 31. augusta 2024 prostredníctvom ELEKTRONICKÉHO REGISTRAČNÉHO FORMULÁRA.

Viac informácií o ankete nájdete v priloženom liste alebo na webovej stránke www.lekarnikroka.sk.

Ďakujem za Vašu ochotu, nominácie aj v mene organizátora  Asociácie prevádzkovateľov sieťových lekární na Slovensku, odborného partnera Slovenskej lekárnickej komory, partnera Asociácie na ochranu práv pacientov.



PhDr. Mária Lévyová,

prezidentka Asociácie na ochranu práv pacientov


Oslovovací list Jaroslava Kypra, predsedu Asociácia prevádzkovateľov sieťových lekární na Slovensku, k oceneniu:

Lekárnik roka 2024_ Oslovenie pre nominácie.pdf


Aká je vaša osobná skúsenosť s podaním podnetu na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS)?

11%
43%
17%
2%
28%